1573566621700.jpg

Gergely TÖRÖK

Ügyvezető
Ensorce SRL

Întâlniri Bilaterale

  • Vineri 18:00-19:00
DescriereAz Ensorce Kft. az első és jelenleg egyetlen energia beszerzésre szakosodott független tanácsadó vállalat Romániában amely a fogyasztók érdekeit képviseli és a beszerzések lebonyolításánál elektronikus aukciót alkalmaz. Elsősorban villamos energia és földgáz beszerzésben támogatjuk partnereinket. Célunk, hogy energiafogyasztási igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatót találjuk meg ügyfeleink számára a liberalizált energiapiacon, elsősorban a legkedvezőbb beszerzéséi ár tekintetétében, de emellett a kapcsolódó egyéb szolgáltatások figyelembevételével. Hatékony módszereink segítségével egyaránt biztosítjuk ügyfeleink stratégiai- és operatív beszerzési folyamatainak fejlesztését, javítását. Szolgáltatásaink célja, hogy szakértőink által a felhalmozott tapasztalatra, háttértudásra és piaci információkra építve jelentős megtakarításokat érjünk el partnereink energia-beszerzésében.
Tipul organizaţiei Vanzator / Cumparator
Mărimea Organizației1-10
Anul Înființării2013
Telefon+40-745-350596
ŢarăRomânia
Oraş Kolozsvár ,
Ofer

Románia, Kolozsvár, Pasteur u. 78/3

Az Ensorce Kft. energia beszerzésre szakosodott független tanácsadó vállalat. Elsősorban villamos energia és földgáz beszerzésben támogatjuk partnereinket. Célunk, hogy energiafogyasztási igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatót találjuk meg ügyfeleink számára a liberalizált energiapiacon, elsősorban a legkedvezőbb beszerzéséi ár tekintetétében, de emellett a kapcsolódó egyéb szolgáltatások figyelembevételével.

Hatékony módszereink segítségével egyaránt biztosítjuk ügyfeleink stratégiai- és operatív beszerzési folyamatainak fejlesztését, javítását.

Szolgáltatásaink célja, hogy szakértőink által a felhalmozott tapasztalatra, háttértudásra és piaci információkra építve jelentős megtakarításokat érjünk el partnereink energia-beszerzésében.

Colaborare Oferită
  1. Cooperare tehnica