1573566621700.jpg

Gergely TÖRÖK

Ügyvezető
Ensorce SRL

Bilateral Meetings

  • Friday 18:00-19:00
DescriptionAz Ensorce Kft. az első és jelenleg egyetlen energia beszerzésre szakosodott független tanácsadó vállalat Romániában amely a fogyasztók érdekeit képviseli és a beszerzések lebonyolításánál elektronikus aukciót alkalmaz. Elsősorban villamos energia és földgáz beszerzésben támogatjuk partnereinket. Célunk, hogy energiafogyasztási igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatót találjuk meg ügyfeleink számára a liberalizált energiapiacon, elsősorban a legkedvezőbb beszerzéséi ár tekintetétében, de emellett a kapcsolódó egyéb szolgáltatások figyelembevételével. Hatékony módszereink segítségével egyaránt biztosítjuk ügyfeleink stratégiai- és operatív beszerzési folyamatainak fejlesztését, javítását. Szolgáltatásaink célja, hogy szakértőink által a felhalmozott tapasztalatra, háttértudásra és piaci információkra építve jelentős megtakarításokat érjünk el partnereink energia-beszerzésében.
Organization Type Seller / Buyer
Organization Size1-10
Founding Year2013
Phone+40-745-350596
CountryRomania
City Kolozsvár ,
Offer

Románia, Kolozsvár, Pasteur u. 78/3

Az Ensorce Kft. energia beszerzésre szakosodott független tanácsadó vállalat. Elsősorban villamos energia és földgáz beszerzésben támogatjuk partnereinket. Célunk, hogy energiafogyasztási igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatót találjuk meg ügyfeleink számára a liberalizált energiapiacon, elsősorban a legkedvezőbb beszerzéséi ár tekintetétében, de emellett a kapcsolódó egyéb szolgáltatások figyelembevételével.

Hatékony módszereink segítségével egyaránt biztosítjuk ügyfeleink stratégiai- és operatív beszerzési folyamatainak fejlesztését, javítását.

Szolgáltatásaink célja, hogy szakértőink által a felhalmozott tapasztalatra, háttértudásra és piaci információkra építve jelentős megtakarításokat érjünk el partnereink energia-beszerzésében.

Cooperation Offered
  1. Technical co-operation